...

Waterdichte stopcontacten in de tuin

1 0
Read Time:4 Minute, 33 Second

Waarom waterdichte stopcontacten in de tuin

Waarom waterdichte stopcontacten in de tuin

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin kan je overwegen om waterdichte stopcontacten te installeren op plaatsen waar je dikwijls elektriciteit kan gebruiken. Overweeg om buiten stopcontacten te gebruiken die toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Installeer stopcontacten in de buurt van plaatsen waar u vaak elektriciteit gebruikt, zoals een picknicktafel of een terras/tuinhuisje.

Het waterdichte stopcontact is een product dat is ontworpen om een veilige en betrouwbare aansluiting voor buitenstroom te bieden. Het is de perfecte oplossing voor het aansluiten van buitentoestellen in natte omstandigheden. Een buiten stopcontact kan worden gebruikt voor het voeden van apparaten zoals tuinverlichting, tuingereedschap en andere elektrische apparaten die vaak buitenshuis worden gebruikt. Afhankelijk van uw wensen kan een waterdicht stopcontact in de grond of aan de muur worden gemonteerd.

Waar waterdichte stopcontacten plaatsen in de tuin?

Waterdichte stopcontacten in de tuin relaxenWaterdichte stopcontacten kan je vooral voorzien op plaatsen waar ze echt nodig zijn om je tuin te onderhouden. Zo kan je deze voorzien dichtbij een haag om de haagschaar in te pluggen, aan een vijver om een waterzuiger op aan te sluiten, of op andere plaatsen waar je eventueel tuinmeubelen kan plaatsen. Op die manier is het gemakkelijk om tuinverlichting in je buurt op te hangen. Andere plaatsen waar meerdere waterdichte stopcontacten nodig zijn is bijvoorbeeld dicht bij het tuinhuisje, de pergola of bij de carport.

Welke kabel worden ondergronds gebruikt?

Welke kabel worden ondergronds gebruikt om waterdichte stopcontacten op aan te sluiten ? Bij het leggen van ondergrondse kabels voor het aansluiten van tuinverlichting of aansluiting van waterdichte stopcontacten, kunt u het beste een YMVK-as grondkabel gebruiken. De kabel is voorzien van een metalen omvlechting voor een betere mechanische bescherming. Deze kabels kunnen op een diepte van 60 cm vrij in de grond gelegd worden. Het allerbeste, maar ook een duurdere oplossing, is de YMVK-as grondkabel in een plastieken buis te steken. Dit zorgt voor extra bescherming, en wil je nadien een tweede kabel trekken, moet je niet terug heel de tuin omspitten.

Alle elektrisch comfort op je terras en in je tuin

Als de zon regelmatig komt piepen, wordt het weer hoog tijd om volop te genieten van je buitenruimte. Dankzij de weer-, wind- en waterbestendige producten uit de outdoor reeks Niko Hydro, voorzie je veiligheid, comfort en design voor buiten op elk moment van de dag. Zo kun je ‘s morgens je smartphone opladen op je terras, overdag met een volle batterij werken op je laptop in je tuinkantoor en ’s avonds genieten van de zonsondergang zonder dat je speaker uitvalt. Een mooie extra: het moderne en strakke schakelmateriaal is van 100% Belgische makelij.

Geniet ’s morgens van alle comfort op je terras

Waterdichte stopcontacten in de tuin opladen gsmNiets is heerlijker dan ’s morgens opstaan met de zon, terwijl je geniet van de frisse lucht met een kopje koffie in je ene hand en je smartphone in je andere hand. Door het nieuws scrollen met een volle batterij op je smartphone maakt voortaan deel uit van je dagelijkse ochtendroutine dankzij de Niko Hydro USB-lader aan je muur. Of je laadt je smartphone op aan de Niko Hydro tuinpaal. Met de tuinpaal heb je waar je maar wil elektriciteit, ook als er geen muur in de buurt is. Zo beginnen jij en je smartphone helemaal opgeladen aan je dag!

Waterdichte stopcontacten van Niko

Niko heeft tal van waterdichte stopcontacten in zijn gamma. Werk je graag buiten? Met de Niko Hydro tuinpaal – verkrijgbaar in het zwart, grijs en wit – tover je je terras of lounge achteraan in je tuin om tot een workproof plekje. Het paaltje kan tot drie functies bevatten. Kies bijvoorbeeld voor een stopcontact om je laptop op te laden, een USB-lader voor je smartphone en een aansluitpunt voor internet zodat je productief aan je werk kunt beginnen. En met zijn moderne en strakke design is de Niko Hydro tuinpaal een echte streling voor je buitenruimte.

Voordelen van stopcontacten in de tuin

Zin in een frisse duik tijdens je lunch? Ook naast je zwembad kun je de Niko Hydro tuinpaal installeren, in het gras met een pin of met een grondplaat voor een verharde ondergrond. Terwijl jij dobbert op je enorme flamingo die je net hebt opgeblazen met je elektrisch pompje aan de tuinpaal, zing je luidkeels mee met liedjes uit de net opgeladen waterproof speaker. Sorry buren!

Waterdichte stopcontacten in de tuinHet mooie weer geeft groen licht om je buitenruimte zomerproof te maken. Werken in de tuin heeft talloze voordelen, waaronder een langer en stressvrij leven. In combinatie met elektrisch gereedschap kun je efficiënter te werk gaan en kost het onderhoud minder tijd en inspanning. Zo hoef je bijvoorbeeld de verlengkabel van je grasmaaier, hogedrukreiniger of heggeschaar niet meer van binnen naar buiten door te trekken.

Na een lange dag werken is het tijd voor ontspanning! Exit werklaptop, hallo apéro met een lekkere cocktail, borrelhapjes en vrienden die nog even de laatste zonnestralen mee willen pikken. Steek de lichtsnoer en je speaker al in het paaltje, want niets is zo magisch als de zon zien ondergaan met sfeermuziek op de achtergrond. Heerlijk, toch?

Niko Hydro garandeert veiligheid, comfort en design in alle weersomstandigheden. Het weer-, water- en windbestendige outdoor assortiment bestaat uit een stopcontact, een tuinpaal voor zachte en harde ondergrond die tot drie functies kan bevatten, een lichtschakelaar of drukknop (enkelvoudig, tweevoudig of met led), een rolluikschakelaar, een sleutelschakelaar, audio-, tv-, internet- en telefoonaansluitingen, een bindplaat, een fietsoplaadpunt en oriëntatieverlichting. Het assortiment is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en wit.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.