...

Trendy beits om uw tuin te kleuren

1 0
Read Time:3 Minute, 16 Second

Trendy beits om uw tuin te kleuren

6 populaire beitsen om te schilderen in uw tuin

De kleuren van je tuinhuis, tuinmeubelen, schutting of accessoires zijn een goede manier om je tuin te laten stralen. Zeker als je een natuurlijke en rustieke uitstraling wilt creëren. Deze beits kleuren zijn ook populair in de interieurdecoratie van huizen. Een goed ontworpen tuin met de juiste kleuren en texturen kan een gevoel van rust en ontspanning geven dat elders moeilijk te vinden is.

Trendy kleuren in de tuin.

Groen – groen is de kleur van planten en er wordt gezegd dat het een kalmerend effect heeft op mensen, vandaar de populariteit van groen in interieurdecoratie.
Bruin – bruin is een kleur die staat voor aardsheid, stabiliteit en comfort; veel huizen willen met deze kleur een uitnodigend gevoel creëren.
Wit – wit staat voor zuiverheid en lichtheid. Het is een kleur die de schoonheid van bloemen, groen en tuinen benadrukt.
Blauw – blauw symboliseert frisheid, sereniteit en optimisme. Deze pastelkleur is populair omdat hij mooi contrasteert met aardse kleuren als bruin en groen.

Zachte beits laat het hout tot leven komen

Trendy beits om uw tuin te kleurenEen zachte beits laat het hout tot leven komen door diepte aan de textuur van het hout toe te voegen. De houtnerf is een patroon gemaakt van knopen en wervelingen die reflecteren op de manier waarop licht van het hout weerkaatst. Met een zwierige haal van de borstel, zet je je tuinhuis, tuinmeubelen, omheining of accessoires zo in een zachte beits die de houttekening nog wat zichtbaar laat, of in een stevig dekkende laag voor het ultieme meesterwerk.

Ga voor een natuurlijk en zacht kleurpallet

Kies een passende beits en ga voor een natuurlijk en zacht kleurpallet. Hou gelijke tred met de bomen, struiken en planten rondom je en kies voor het zachte Natural-palet uit de Inspiration-reeks. Rustige, ingetogen kleuren die de tonen van de natuur volgen: denk aan lichte en vergrijsde groen- en geeltinten die een natuurlijke echo vormen van je tuin- of terrasplanten. Xyladecor voorziet nu een range Inspiration kleuren waarmee je in subtiele, gesuikerde of strakke tonen je groene karakter in de verf zet. Rustige, ingetogen kleuren die de tonen van de natuur volgen: denk aan lichte en vergrijsde groen- en geeltinten die een natuurlijke echo vormen van je tuin- of terrasplanten.

Houtbeitsen in 30 hedendaagse kleuren

Trendy beits om uw tuin te kleuren - kleuren natural 13 en 19

Houtbeitsen in 30 hedendaagse kleuren voor tuinhuis

Allegro met Cultural hout beits

Een uitbundige en vrolijke mix kleuren die het bruisende karakter van steden uit binnen- en buitenland in je tuintje haalt. Warme aardekleuren gecombineerd met zuiderse, zonnige geeltinten en het flikkerende blauwgroen van de zee. Mosgroen zorgt voor een karaktervolle neutral in het palet.

Allegro met Cultural hout beits

Allegro met Cultural hout beits kleuren minimal

Staccato met Minimal tuinhout beits

Voor een uitgesprokken, vinnig contrast met de waaier groen in de tuin, zorgen de Minimal-kleuren van de Inspiration-reeks. Met karaktervolle, sterke tinten maak je zo in een handomdraai een architecturaal statement. Naast warme houtkleuren zoals notelaar, eik en vergrijsde teak – die de strakke lijnen van je terrasinrichting accentueren – vervolledigen nachtelijke zwarte en grijze tinten deze stijlvolle selectie.
Staccato met Minimal tuinhout beits

Over deze keurrijke en levendige beitsen

Een transparante beits zoals Houtbeits TQ laat de structuur en de tekening van het hout zichtbaar. De Dekkende Beits TQ gaat het hout meer kleuren, maar behoudt de structuur. De houtsoort en het aantal lagen beïnvloeden het uiteindelijke kleurresultaat.

yladecor Dekkende Beits TQ

Zijdeglanzende dekkende bescherming op basis van acrylaten in dispersie
Aankleurbaar op mengmachine
Waterafstotend en kleurvast
De houtstructuur blijft zichtbaar
Geschikt voor de meeste houtsoorten

Xyladecor Houtbeits TQ

Zijdeglanzend transparant houtveredelingsproduct op solventbasis, aankleurbaar op de mengmachine
Universele houtbeits van top kwalitei
Accentueert de houttekening
Behoudt de houttekening en houtstructuur

Geniet van je tuin

De tuin is een plaats van rust, ontspanning en verfrissing voor iedereen die er binnenkomt. Daarom, laat je niet verrassen, begin op tijd met je tuin op orde te krijgen, je zal er in de zomer dubbel van kunnen genieten. Veel succes met het onderhouden van het tuinmeubilair en laat de natuur nadien zijn werk maar doen. Vergeet de parasol niet !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.