...

8 populaire programma’s voor tuinontwerp

1 0
Read Time:4 Minute, 52 Second

8 populaire programma's voor tuinontwerp

De 8 beste en gratis programma’s voor tuinontwerp

Een tuin is niet alleen een plek om planten en bloemen te kweken. Het is een plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de frisse lucht. Bovendien kan het ook een geweldige voedselbron zijn als je ervoor kiest om je eigen groenten en fruit te verbouwen. De eerste stap bij het ontwerpen van uw eigen tuin is om te beslissen wat voor soort tuin u wilt. Wil je dat het traditioneel, eigentijds of iets daar tussenin is?

Als u op zoek bent naar inspiratie voor uw ontwerp, dan zijn er veel websites die veel ideeën bieden voor verschillende soorten tuinen. Misschien wilt u ook nadenken over wat voor soort planten en bloemen u in uw ontwerp wilt opnemen en ervoor zorgen dat ze zullen gedijen in de omgeving waarin u woont. Kort gezegd, er komt veel bij kijken. Een tuin ontwerpen kan je een beetje vergelijken met plannen maken om je huis te bouwen.

Software voor landschapsontwerp

Software voor landschapsontwerp of een tuinontwerpprogramma is een software of webapplicatie die mensen helpt bij het ontwerpen van tuinen. Deze programma’s bieden een verscheidenheid aan tools, sjablonen en plantenlijsten om mensen te helpen bij het ontwerpen van hun perfecte tuin. Er zijn veel gratis programma’s voor tuinontwerp die u kunnen helpen bij het ontwerpen van uw eigen tuin of landschap met software. U kunt deze programma’s gebruiken om het ontwerp op uw computer te maken en het vervolgens uit te printen om aan de landschapsontwerper of aannemer te geven die het voor u zal bouwen.

Populaire programma’s voor tuinontwerp

8 populaire programma's voor tuinontwerpMet dit type software kunt u kiezen uit verschillende stijlen van tuinen en landschappen, zoals Engelse cottage-tuinen, Engelse formele tuinen, Franse tuinen, Italiaanse tuinen, Japanse Zen-tuinen, enz. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten van bomen en bloemen en kijk dan hoe ze groeien en rijpen. Tuinsoftware: deze software is als een “virtuele” tuin die met een muisklik kan worden gewijzigd. Het bevat talloze tuinen, planten en accessoires om uit te kiezen die in verschillende buitenomgevingen te zien zijn.

Enkele van de meest populaire programma’s voor tuinontwerp zijn: Land F/X, Plan-a-Garden, LMN, RealTime Landscaping, PRO landscape, VizTerra, gCADPlus en Yardbook

Tuinontwerp software professioneel – Sommige programma’s voor tuinontwerp zijn betalend. Begin met de gratis versie of gratis proefversies om uw specifieke behoeften te testen en ontdek hoe deze de groei van uw bedrijf kan ondersteunen.

RealTime Landscaping

Zie uw ideeën voor landschapsontwerp tot leven komen met Realtime Landscaping Pro 2014. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in 3D-technologie kunnen zelfs beginnende ontwerpers hun ontwerpideeën plannen en visualiseren. 3d tuinontwerp programma gratis – RealTime Landscaping van Idea Spectrum biedt 2D- en 3D-ontwerpfuncties waarmee landschapsontwerpers hun ideeën kunnen visualiseren. Gebruikers maken boeiende presentaties en video’s met krachtige maar gebruiksvriendelijke ontwerptools. Idea Spectrum biedt een gratis proefversie van RealTime Landscaping. (website)

PRO landscape

Een complete landschapsontwerpsoftware voor professionals. VPRO Landschapsontwerpsoftware biedt architecten tools voor het maken van foto’s, CAD, 3D-rendering en het opstellen van klantvoorstellen die voldoen aan de vereisten voor landschapsontwerpprojecten. De gratis versie, PRO Landscape Home, biedt vergelijkbare functies als de betaalde versie, behalve de mogelijkheid om hardscapes te bewerken of 3D-bestanden en klantvoorstellen te maken. (website)

VizTerra

VizTerra van Structure Studios biedt een gestroomlijnde interface en intuïtieve tools om landschappen in 2D te ontwerpen en ideeën om te zetten in 3D. De software vereenvoudigt workflows en maakt het gemakkelijk om alles te ontwerpen met slechts een paar klikken. Gebruik de slimme bibliotheek om planten, bomen, materialen en meubels toe te voegen met een eenvoudige functie voor slepen en neerzetten. Deze software wordt geleverd in een gratis proefversie die gebruikers kunnen uitproberen voor hun behoeften op het gebied van landschapsontwerp. (website)

gCADPlus

gCADPlus, ook bekend als gCAD Plus, gCAD+ is een betaalbare, gebruiksvriendelijke CAD-tool voor professionele landschapsarchitecten. De software verhoogt de productiviteit met functies zoals aangepaste landschapssjablonen, site-specifieke plantdatabases en één-op-één online training. Voor deze software is een gratis proefversie beschikbaar. (website)

Yardbook

Yardbook ondersteunt de groei van een hoveniersbedrijf. Het biedt een scala aan functies, zoals klantgegevensbeheer, facturering, schattingen en planning. De software is gebruiksvriendelijk, maar toch sterk genoeg om diverse details in een lopend landschapsarchitectuurbedrijf aan te kunnen. (website)

Land F/X

Automatiseer de ontwerpprocessen voor beplanting, verharding en irrigatie met de reeks CAD-plug-ins van Land F/X. Dit is een toevoeging aan AutoCAD die landschapsarchitecten en ontwerpers helpt bij het opstellen van irrigatieplannen met een rijke plantenbibliotheek, terwijl documentbeheer en aanpassingsopties worden ondersteund. Het detailbeheersysteem handhaaft consistente en georganiseerde gegevens binnen CAD, waardoor het gemakkelijker wordt om ontwerpen aan te passen, op te slaan, op te roepen en te bewerken. (website)

Plan-a-Garden

Met Plan-a-Garden kunt u tuinontwerpplannen maken voor alles, van een containertuin aan de patio tot uw hele tuin. Gebruik je muis om meer dan 150 bomen, struiken en bloemen te “slepen en neerzetten”. Voeg tientallen constructies toe, zoals gebouwen, schuren, hekken, dekken – zelfs een vijver voor een uniek tuinontwerp. Plan-a-Garden maakt ontwerpplannen om uw tuin te visualiseren en te structureren. Met de functie voor slepen en neerzetten kun je planten kiezen en ze aan je ontwerp toevoegen, zodat je kunt zien hoe hun vormen en kleuren samenwerken. De applicatie ondersteunt uw experimenten met meerdere bomen, struiken en vaste planten voor landschap. Je kunt ook filteren op planttype, grootte en zonlichtbehoefte. (website)

LMN

LMN is een landschap dat u helpt de efficiëntie te verhogen, en het is ook een webgebaseerde oplossing voor mobiele schattingen, taakplanning, tijdregistratie en taakkostenberekening. LMN verhoogt de efficiëntie en winst met effectieve functies voor taakplanning, tijdbeheer en taakkostenberekening. Ontwerpers kunnen het hele landschapsbedrijf automatiseren met volledige processen en procedures die in hun trainingsmateriaal worden behandeld. De gratis versie van LMN biedt functies zoals budgettering, klantrelatiebeheer, schattingen en tijdregistratie. (website)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.